Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

οΔΗΓΊΕς ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ usb-stick

Η κάμερα αυτή είναι φορητή με εκπληκτικό design πράγμα που μας επιτρέπει να την έχουμε πάντα μαζί μας και έτσι να κάνει πιο άνετη, ασφαλή και διασκεδαστική την καθημερινότητα μας.

Πριν την χρήση της παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες για την καλύτερη δυνατή χρήση της. Οι οδηγίες ισχύουν κατά την κατασκευή του προϊόντος και μπορεί να μεταβληθούν στον μέλλον χωρίς ειδοποίηση. 

 κατασκοπευτικά προϊόντα λειτουργίας

 

 

 

K1: on/off διακόπτης, διακόπτης καταγραφής 

K2: Διακόπτης φωτογραφίας, βίντεο

K3: Διακόπτης ανίχνευσης κίνησης

K4: Λαμπάκι για ένδειξη σε ποια είναι η κάμερα

K5: Καπάκι

K6: Μικρόφωνο

K7: Κάρτα μνήμης micro SD

K8: Υποδοχή USB

 

Είναι ένα προϊόν με εκπληκτικό design.Το προϊόν αυτό είναι ένα UBS stick, με ανιχνευτή κίνησης υψηλής ανάλυσης ψηφιακή κάμερα, λήψη φωτογραφίας, καταγραφή βίντεο ακόμα και κατά την διάρκεια φόρτισης, υποστηρίζει εξωτερική κάρτα μνήμης micro SD μέγιστης χωρητικότητας 32GB και χρήση ως κάμερα υπολογιστή.

Μπορεί να καταγράψει βίντεο και να κάνει λήψη φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης εύκολα και με απλούς χειρισμούς, λεπτό, με κομψή εμφάνιση αποτελεί ένα πρακτικό εργαλείο που μας επιτρέπει να την έχουμε πάντα μαζί μας και έτσι να κάνει πιο άνετη, ασφαλή και διασκεδαστική την καθημερινότητα μας. 

Παρακαλώ διαβάστε πριν την χρήση : 

Παρακαλούμε κατά την χρήση να ασκείτε μικρή πίεση στα πλήκτρα για να αποφύγετε βλάβες στα πλήκτρα.

Για την χρήση της ως κάμερα υπολογιστή θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε τους driver που θα βρείτε στο CD.

Εάν για κάποιο λόγο η κάμερα δεν λειτουργεί παρακαλώ πιέστε το κουμπί Κ1 και Κ2 ταυτόχρονα για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Η μεταφορά, αναπαραγωγή και διαγραφή των αρχείων μπορεί να γίνει είτε με την σύνδεση του απευθείας στον υπολογιστή είτε χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB της συσκευασίας. 

Οδηγίες χειρισμού

1. on/off: Κρατήστε πατημένο τον διακόπτη K1, ανάβει το μπλε και κόκκινο λαμπάκι, προετοιμασία συσκευής και την ίδια στιγμή η συσκευή δονείτε για ένα δευτερόλεπτο Έπειτα από την προετοιμασία της συσκευής το μπλε λαμπάκι σβήνει ενώ το κόκκινο παραμένει αναμμένο, ένδειξη ότι η συσκευή έχει περάσει σε κατάσταση αναμονής. Κρατήστε πατημένο τον διακόπτη K1 η συσκευή δονείτε για ένα δευτερόλεπτο το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει τρις φορές και απενεργοποιείτε. 

2. Λήψη φωτογραφίας : Όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής πιέστε και αφήστε το κουμπί Κ2, το κόκκινο λαμπάκι σβήνει και στην θέση του ανάβει το μπλε η συσκευή δονείτε για ένα δευτερόλεπτο το μπλε λαμπάκι σβήνει και στην θέση του ανάβει το κόκκινο η συσκευή δηλαδή έχει κάνει λήψη φωτογραφίας την έχει αποθηκεύσει και έχει περάσει και πάλι σε κατάσταση αναμονής. 

3.Εγγραφή βίντεο : Όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Κ2, η συσκευή δονείτε δύο φορές και αφού το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήσει τρις φορές στην συνέχεια παραμένει σβηστό πράγμα που σημαίνει έναρξη εγγραφής βίντεο. Πιέστε μια φορά και αφήστε το κουμπί Κ2, η συσκευή δονείτε μια φορά το λαμπάκι ανάβει κόκκινο πράγμα που σημαίνει ότι το βίντεο αποθηκεύτηκε και η κάμερα είναι και πάλι σε κατάσταση αναμονής.

4.Εγγραφή ήχου : Όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής πιέστε και αφήστε το κουμπί Κ1, η συσκευή δονείτε μια φορά και αφού το μπλε λαμπάκι αναβοσβήσει τρις φορές στην συνέχεια παραμένει σβηστό πράγμα που σημαίνει έναρξη εγγραφής ήχου. Πιέστε μια φορά και αφήστε το κουμπί Κ1, η συσκευή δονείτε μια φορά το λαμπάκι ανάβει κόκκινο πράγμα που σημαίνει ότι το αρχείο αποθηκεύτηκε και η συσκευή είναι και πάλι σε κατάσταση αναμονής.

5. Εγγραφή βίντεο μετά από ανίχνευση κίνησης : Όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Κ3, η συσκευή δονείτε τρις φορές και αφού το κόκκινο-μπλε λαμπάκι αναβοσβήσει τέσσερις φορές στην συνέχεια παραμένει σβηστό πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής για ανίχνευση κίνησης. Με την ανίχνευση κίνησης το μπλε λαμπάκι ανάβει μια φορά και αφού σβήσει ξεκινά η εγγραφή βίντεο. Πιέστε μια φορά και αφήστε το κουμπί Κ3, η συσκευή δονείτε μια φορά το λαμπάκι ανάβει κόκκινο πράγμα που σημαίνει ότι το αρχείο αποθηκεύτηκε και η συσκευή είναι και πάλι σε κατάσταση αναμονής.

6.Κάμερα υπολογιστή : Ενώ η συσκευή είναι OFF πιέστε το κουμπί Κ2 έως ότου λειτουργήσει ως κάμερα υπολογιστή. 

7.Φόρτιση : Συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή με την βοήθεια του καλωδίου USB που θα βρείτε στην συσκευασία. Όταν η μπαταρία φορτίζει το λαμπάκι αναβοσβήνει μπλε ενώ σε πλήρη φόρτιση το λαμπάκι παραμένει σβηστό.

Σημείωση : Η συσκευή περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου την οποία μπορείτε να φορτίζετε οποιαδήποτε στιγμή καλό όμως είναι τις πέντε πρώτες φορές να αδειάζει και να φορτίζει πλήρως για να αυξηθεί η χωρητικότητα της. 

8.Παράλληλα με την φόρτιση μπορείτε να κάνετε και χρήση της συσκευής για να ηχογραφήσετε να κάνετε λήψη φωτογραφίας ή βίντεο. Συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής και πιέστε το αντίστοιχο κουμπί για να ηχογραφήσετε να κάνετε λήψη φωτογραφίας ή βίντεο. 

9.Διόρθωση ημερομηνίας ώρας : Ο φάκελος δείχνει τον χρόνο, μήνα, ημέρα, ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα. Συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή με την βοήθεια του καλωδίου USB που θα βρείτε στην συσκευασία θα εμφανιστεί η ένδειξη αφαιρούμενος δίσκος. Η ημερομηνία εμφανίζετε ως εξής : ΧΧΧΧ.ΜΜ.ΗΗ.ΩΩ.ΛΛ.ΔΔ. Παρακαλώ συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή ενώ είναι απενεργοποιημένη ,ενεργοποιήστε την και φτιάξτε έναν νέο φάκελο με ονομασία “time.txt” (η ονομασία θα πρέπει να είναι ακριβός η ίδια). Ανοίξτε τον φάκελο και βάλτε την σωστή ημερομηνία ΧΧΧΧ.ΜΜ.ΗΗ.ΩΩ.ΛΛ.ΔΔ. Σώστε τον φάκελο και ανοίγοντας την συσκευή η ημερομηνία θα έχει αλλάξει. 

10.Άλλοι χειρισμοί :

Όταν η μπαταρία είναι χαμηλή το λαμπάκι θα ανάψει πράσινο για τρία δευτερόλεπτα θα σώσει αυτόματα τα αρχεία και στην συνέχεια θα σβήσει. Για να συνεχίσετε την εγγραφή φορτίστε την συσκευή.

Η κάμερα για ιδικούς ή τυχαίους λόγους δεν αποκρίνετε. Πιέστε το κουμπί Κ1 και Κ2 μαζί και κάντε επανεκκίνηση πριν την χρήση της.

Δεν ενεργοποιείτε : Η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή παρακαλώ φορτίστε την συσκευή και επίσης πιέστε το κουμπί Κ1 και Κ2 μαζί σβήστε την συσκευή και κάντε επανεκκίνηση.

Δεν μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή: Ελέγξτε αν η κάρτα micro SD έχει τοποθετηθεί σωστά στην υποδοχή, μήπως η κάρτα micro SD είναι κατεστραμμένη, το καλώδιο USB είναι σωστά συνδεδεμένο.

  

Περιγραφή

Σχετικές παράμετροι

Μορφή βίντεο

AVI

Κωδικοποίηση βίντεο

M-JPEG

Ανάλυση

1280*960             1280*720              720*480            640*480 VGA

Καρέ

30 φωτογραφίες/δευτερόλεπτο

Λογισμικό αναπαραγωγής

Περιλαμβάνετε στο CD

Μορφή φωτογραφίας

JPG 1280*1024

Εικόνα

5Μ pix

Αναλογία εικόνας

4:3

Υποστηρίζετε από τα συστήματα

Windows me /2000xp 2003/vista:M

Χωρητικότητα μπαταρίας

300mAh

Ώρες καταγραφής

Περίπου 120 λεπτά

Τάση φόρτισης

DC-5V

Τύπος διασύνδεσης

ΜΙΝΙ 4pin USB

Κάρτα μνήμης

Micro TF (SD)

Τύπος μπαταρίας

λιθίου

 

 

12.Ιδιαίτερη προσοχή.

Χρήση :Παρακαλώ τηρείτε αυστηρά τους σχετικούς νόμους το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για παράνομους σκοπούς διαφορετικά οι συνέπιες είναι αποκλειστικά του τελικού χρήστη.

·         Σε περίπτωση αποθήκευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα ή εάν έχετε αρκετό καιρό να την φορτίσετε πριν την χρήση της καλό είναι να την φορτίσετε.

·         Σταδιακά η διάρκεια της μπαταρίας θα μειώνετε σε βάθος χρόνου. 

·         Αποθήκευση αρχείων: Αυτή η συσκευή δεν είναι επαγγελματική συσκευή αποθήκευσης αρχείων γι αυτό το λόγο τα σημαντικά αρχεία αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας η σε άλλη συσκευή. 

·         Ποιότητα βίντεο: Αυτή η συσκευή δεν είναι επαγγελματική συσκευή καταγραφής η εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη για τυχών αποτυχία στην καταγραφή και αποθήκευση κάποιου βίντεο.

·         Χρήση σε θερμοκρασία 0 έως 40 oC

·         Χρήση σε υγρασία 20%-80% η συσκευή αυτή δεν είναι αδιάβροχη

·         Αποφύγετε απευθείας έκθεση της κάμερας στον ήλιο. Μπορεί να καταστραφεί ο οπτικός αισθητήρας.

·         Καθαρισμός : Μην εκθέτετε την συσκευή σε περιβάλλον με σκόνη θα επηρεαστεί η ποιότητα καταγραφής. Μπορεί να κάνετε καθαρισμό του φακού είτε με χαρτί είτε με πανάκι καθαρισμού γυαλιών.

·         Αυτή η συσκευή είναι ηλεκτρονική γι αυτό το λόγο αποφύγετε την πρόσκρουση με άλλα αντικείμενα το έντονο κούνημα καθώς και την έκθεση της σε ισχυρά μαγνητικά πεδία.

·         Παρακαλώ δώστε προσοχή στην προστασία του περιβάλλοντος μην πετάτε την συσκευή στα σκουπίδια. Μην πετάτε την συσκευή στην φωτιά γιατί μπορεί να προκληθεί έκρηξη.

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Ετικέτες

 1. ρολόγια με κάμερα τιμές
 2. συναγερμοί με τηλέφωνο
 3. ρολόγια χειρός
 4. ασύρματη σειρήνα
 5. κάμερα με ανίχνευση κίνησης
 6. κρυφή κάμερα ρολόι
 7. κατασκοπευτικά ρολόγια
 8. ανιχνευτής κίνησης με κάμερα
 9. ανδρικά ρολόγια
 10. κάμερες με ανίχνευση κίνησης
 11. κατασκοπικά γκάτζετ
 12. spy gadget
 13. συναγερμοί σπιτιών
 14. αξεσουάρ συναγερμού
 15. παρελκόμενα ασύρματου συναγερμού
 16. ασύρματα αξεσουάρ συναγερμού
 17. ασύρματες παγίδες συναγερμού
 18. κρυφές κάμερες τιμές
 19. παρακολούθηση νταντάδων
 20. ρολόι χειρός με νυχτερινή λήψη
 21. ενδοσκοπικές κάμερες
 22. εργαλεία για υδραυλικούς
 23. κάμερες
 24. spy watch camera
 25. ρολόγια 1080P
 26. κάμερα με ανιχνευτή κίνησης
 27. συναγερμοί FOCUS
 28. ανδρικά δώρα
 29. κρυφή κάμερα νυκτός
 30. Κάρτες μνήμης
 31. κρυφές κάμερες wifi
 32. κάμερες wifi
 33. κρυφές κάμερες σε σπίτια
 34. κάμερες παρακολούθησης
 35. ρολόι χειρός με κάμερα
 36. ρολόγια με κάμερα
 37. μικροκάμερες παρακολούθησης
 38. κάμερες κρυφές
 39. κατασκοπευτικά είδη
 40. κατασκοπευτικά gadget
 41. κατασκοπικά προϊόντα
 42. κρυφή κάμερα
 43. ρολόι κάμερα
 44. κρυφές κάμερες
 45. ασύρματες κάμερες
 46. κάμερα παρακολούθησης
 47. συναγερμός σπιτιού
 48. συστήματα ασφαλείας
 49. συστήματα συναγερμού
 50. κατασκοπικά είδη
 51. κατασκοπικά gadgets
 52. κατασκοπευτικά είδη τιμές
 53. κάμερες παρακολούθησης δωματίου
 54. παρακολούθηση εσωτερικού χώρου
 55. ρολόγια με κρυφές κάμερες
 56. παρακολούθηση γραφείου
 57. μπρελόκ κάμερα
 58. κρυφές κάμερες παρακολούθησης
 59. κάμερα κρυφή 4Gb
 60. κάμερες με καταγραφή βίντεο
 61. κρυφές κάμερες σε ρολόγια
 62. κατασκοπευτικά προϊόντα
 63. ασύρματοι συναγερμοί
 64. συναγερμοί
 65. συναγερμός με τηλεειδοποίηση
 66. κάμερες παρακολούθησης τιμές

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode