Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

οδηγιες λειτουργιας κρυφης καμερας σε bluetooth

Βήμα 1

Παρακαλούμε τοποθετήστε στο πίσω μέρος στην κατάλληλη υποδοχή το καλώδιο του “ακουστικού” .

Βήμα 2

Πάνω στο καλώδιο του “ακουστικού” υπάρχει ένα κουμπάκι με την ένδειξη MIN (λειτουργία λήψης φωτογραφίας) και ΜΑΧ (λειτουργία λήψης βίντεο).

Βήμα 3

Λήψη φωτογραφίας :

Βάλτε τον διακόπτη του “ακουστικού” στην θέση MIN (λειτουργία λήψης φωτογραφίας) και στην συνέχεια πιέστε και κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το διάφανο κουμπί στο πάνω μέρος του Bluetooth κάμερα. Θα ανάψει για λίγα δευτερόλεπτα το λαμπάκι πορτοκαλί και στην συνέχεια το λαμπάκι θα γίνει μπλε και θα σβήσει, τώρα η κάμερα είναι σε κατάσταση αναμονής κάθε φορά που πιέζουμε και αφήνουμε το διάφανο κουμπί θα ανάβει και θα σβήνει το μπλε λαμπάκι πράγμα που σημαίνει ότι έχει τραβήξει μια φωτογραφία και την έχει αποθηκεύσει έτσι για επόμενη φωτογραφία πιέζουμε και αφήνουμε το διάφανο κουμπί ξανά.

Βήμα 4

Λήψη βίντεο :

Βάλτε τον διακόπτη του “ακουστικού” στην θέση MΑΧ (λειτουργία λήψης βίντεο) και στην συνέχεια πιέστε και κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το διάφανο κουμπί στο πάνω μέρος του Bluetooth κάμερα. Θα ανάψει για λίγα δευτερόλεπτα το λαμπάκι πορτοκαλί και στην συνέχεια το λαμπάκι θα ανάψει μπλε και θα παραμείνει αναμμένο μπλε, τώρα η κάμερα είναι σε κατάσταση αναμονής, πιέζουμε και αφήνουμε το διάφανο κουμπί το μπλε λαμπάκι θα αρχίσει να αναβοσβήνει πράγμα που σημαίνει ότι έχει αρχίσει η καταγραφή βίντεο. Πιέζοντας άλλη μια φορά το διάφανο κουμπί το λαμπάκι σταματά να αναβοσβήνει και παραμένει σταθερά μπλε αναμμένο πράγμα που σημαίνει ότι το βίντεο έχει αποθηκευτή και η κάμερα περνάει σε κατάσταση αναμονής.

Βήμα 5

Πιέστε και κρατήστε πατημένο για τρία δευτερόλεπτα το διάφανο κουμπί στο πάνω μέρος για να απενεργοποιήσετε την κάμερα Bluetooth.

Βήμα 6

Αφαιρέστε από το πίσω μέρος το καλώδιο του “ακουστικού” και στην θέση του τοποθετήστε το καλώδιο USB και την άλλη του άκρη βάλτε την σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας έτσι μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο που έχετε τραβήξει.

Βήμα 7

Φόρτιση :

Μπορείτε να φορτίσετε την κάμερα Bluetooth είτε με την βοήθεια του φορτιστή που βρίσκετε στην συσκευασία είτε με την βοήθεια του καλωδίου USB από τον υπολογιστή σας.

Εξυπνα κατασκοπευτικα ειδη σε ασυναγωνιστες τιμες

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode