Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Πόσο ασφαλείς είστε στο κατάστημα σας;

2018-11-27 13:45

Η συνεχόμενη αύξηση της εγκληματικότητας είναι το αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και οι περισσότεροι καταστηματάρχες έχουν βιώσει ή έχουν ακούσει για κάποια διάρρηξη ή ληστεία που έχει γίνει σε κάποιον επαγγελματία του χώρου. Συνήθως οι περισσότεροι επαγγελματίες έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα αφού είχε συμβεί το κακό, άλλοι πιο προνοητικοί φρόντισαν στο κατάστημα τους να εγκαταστήσουν συστήματα ασφαλείας. 

συναγερμοί καταστήματα

Το σίγουρο είναι ότι η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού βελτιώνει αποτελεσματικά την ασφάλεια του καταστήματος. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις από απλά συστήματα συναγερμού με αυτόνομη σειρήνα έως τους πολυζωνικούς κεντρικούς πίνακες με τις ενσωματωμένες μονάδες κινητής τηλεφωνίας. Οι συναγερμοί λειτουργούν με τους αισθητήρες που διαθέτουν. Υπάρχουν αισθητήρες διάφορων τύπων όπως κίνησης, παρουσίας υπόπτων, ανοίγματος πορτών ή παραθύρων, θραύση τζαμιών, καπνού, διαρροής κ.α.. Εγκαταστούνται σε συγκεκριμένα σε καίρια σημεία του χώρου και όταν τα κυκλώματα τους ανιχνεύσουν κάτι ύποπτο, στέλνουν, ενσύρματα ή ασύρματα, σήματα κινδύνου σ' 'έναν πίνακα. Ο κεντρικός πίνακας του συναγερμού είναι προγραμματισμένος από το χρήστη να πραγματοποιεί, όταν λαμβάνει σήματα από τους ανιχνευτές, όπως να ενεργοποιεί σειρήνες, να ενημερώνει το κέντρο λήψης σημάτων με το οποίο είναι συνδεδεμένος, ακόμη και να καλέι τηλεφωνικούς αριθμούς.

Οι συναγερμοί χωρίζονται σε 3 κατηγορίες σύμφωνα με τον τρόπο σύνδεσης των ανιχνευτών με την κεντρική μονάδα:

  1. Ενσύρματοι συναγερμοί: Απαιτούν καλώδια
  2. Ασύρματοι συναγερμοί: Επικοινωνούν με την κεντρική μονάδα ασύρματα, οπότε είναι εύκολοι στην τοποθέτηση.
  3. Υβριδικοί συναγερμοί: Υποστηρίζουν και τους δύο τύπους σύνδεσης.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κεντρικής μονάδας του συναγερμού είναι η βάση ενός καλού συστήματος ασφαλείας. Για παράδειγμα, με ποιους τρόπους μπορεί να ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες (τηλεφωνικά, μέσω sms), τα τηλεφωνικά νούμερα που μπορεί να καλεί, αν μπορεί ο ιδιοκτήτης να το λειτουργεί από απόσταση τηλεφωνικά ή με sms, πόσες ζώνες υποστηρίζει, πόσοι τρόποι χειρισμού λειτουργίας ενεργοποίησης και απενεργοποίησης μπορεί να γίνουν.
Με τον όρο αισθητήρες ενός συναγερμού συνήθως εννοούμε μαγνητικές επαφές ή παγίδες ,που κατά κανόνα τοποθετούνται περιμετρικά και οι ανιχνευτές κίνησης που συνήθως τοποθτετούνται στο εσωτερικό χώρο.
Τέλος όταν χτυπάει ο συναγερμός θα πρέπει να ειδοποιεί και το κέντρο λήψης σημάτων (Κ.Λ.Σ), όπου ουσιαστικά είναι το τελευταίο βήμα στα μέτρα ασφαλείας που έχουμε πάρει για την ασφάλεια του καταστήματος μας.

Εξελιγμένοι συναγερμοί ασφαλείας για καταστήματα σε οικονομικές τιμές

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5543.227 - 210.5710.074

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode