Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

λειτουργια και χρηση ρολοι με κρυφη καμερα

Χειρισμός

1. Εξαρτήματα : 

1.1 Πρίζα : διεπαφή CD (P1)

1.2 Μικρόφωνο : (Ρ2), ηχογράφηση. Όταν είναι το ρολόι να εισέλθει σε περιβάλλον με υγρασία ή σε νερό, βάλτε το ειδικό παξιμάδι. Όταν όμως δεν βρίσκετε σε κάποιο από τα παραπάνω τότε λειτουργεί σαν μικρόφωνο.

1.3 Ρ3 βιντεοσκοπεί

1.4 Πιέστε το κουμπί απαλά (Ρ4) για να ανοίξετε ή να κλείσετε τον εξοπλισμό ή για να ηχογραφήσετε.

1.5 Επαναφορά ώρας : Εκτελεί την επαναφορά ώρας

1.6 Κουμπί χειρισμού : Αλλάζει το καθεστώς

1.7 Δείκτης : Η φωτεινή τρύπα ένδειξη του καθεστώτος (Ρ7). Όταν το μπλε φωτάκι ανάβει, ο εξοπλισμός βρίσκετε σε καθεστώς φωτογράφισης. Όταν ανάψει το κόκκινο φωτάκι, τότε βρίσκετε σε καθεστώς βιντεοσκόπησης.

 2. Ανοίγω/Κλείνω

Πιέστε το κουμπί (Ρ4) για 5 δευτερόλεπτα, όταν το μπλε φωτάκι ανάβει και βρίσκετε σε καθεστώς φωτογράφισης. Πιέστε ξανά το κουμπί για 5 δευτερόλεπτα και θα σβήσει.

3. Τραβώντας φωτογραφία.

Αφού ανοίξετε την συσκευή και όταν το μπλε φωτάκι ανάψει, σημαίνει ότι η συσκευή είναι σε καθεστώς αναμονής. Κατόπιν πατήστε το κουμπί (Ρ4) ελαφρά και το μπλε φωτάκι θα αναβοσβήσει μια φορά. Αυτό σημαίνει ότι έχει τραβήξει φωτογραφία και την αποθήκευσε.

4. Βιντεοσκοπώντας.

Όταν η συσκευή είναι ανοιχτή παρακαλώ πατήστε το κουμπί χειρισμού για 2 δευτερόλεπτα και η συσκευή θα βρεθεί σε καθεστώς βιντεοσκόπησης. Σ΄αυτό το καθεστώς ανάβει το κόκκινο φωτάκι. Μετά βιντεοσκοπεί για 3 λεπτά. Τα λαμπακια θα σβήσουν. Η συσκευή θα συνεχίσει να βιντεοσκοπεί. Αφού πατήσετε το κουμπί χειρισμού, θα σταματήσει να αποθηκεύει το φάκελο και το μπλε φωτάκι θα ανάβει.

5. Ηχογραφώντας. (εδώ πολύ πιθανόν να υπάρχουν ασάφειες σχετικά με το αναμένο μπλε φωτάκι οπότε κοίταξέ το κατά τη δοκιμή)

Όταν η συσκευή είναι ανοιχτή, το μπλε λαμπάκι είναι αναμένο, πατήστε το κουμπί "on/off" το μπλε λαμπάκι θα αστράψει και θα ξεκινήσει να ηχογραφεί. Φυσιολογικά, μετά την καταγραφή φωνής για 3 δευτερόλεπτα, τα φωτάκια θα σβήσουν. Όταν πιέσετε το κουμπί "on/off" ξανά, θα αποθηκεύσει τα ηχογραφημένα αρχεία και θα προετοιμαστεί για να τραβήξει φωτογραφία. Και το μπλε φωτάκι θα ανάψει.

6. Κάμερα διαδικτύου.

Αφού εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το ειδικό πρόγραμμα που σας παρέχει η συσκευή, συνδέστε την με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, πιέστε το πλήκτρο "on/off" (Ρ4). Το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται τώρα είναι webcamera.

7. Δίσκος κινητού.

Όταν η συσκευή είναι κλειστή ή σε καθεστώς αναμονής, παρακαλώ συνδέστε την συσκευή με τον υπολογιστή και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή. Επίσης μπορείτε να βρείτε ένα σημείο και στο μενού του "my pc". Τώρα είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το δίσκο.

Σημείωση: Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε για περισσότερο χρόνο εξαιτίας της διαφοράς του συστήματος του υπολογιστή. Κάτω από αυτό το καθεστώς, παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την συσκευή. Όταν δεν δουλεύει σιγουρευτήτε ότι η συσκευή σας λειτουργεί σωστά, και ξανασυνδέστε την με τον υπολογιστή. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το γνήσιο καλώδιο.

8. Φόρτιση.

Συνδέστε τον υπολογιστή με την συσκευή και είναι έτοιμη για να λειτουργήσει. Όταν φορτίζει το κόκκινο φωτάκι λάμπει αργά. Όταν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση το κόκκινο φωτάκι ανάβει.

Σημείωση: Παρακαλώ φορτίστε την μπαταρία καλά τις 5 πρώτες φορές της χρήσης της. Είναι καλύτερα να συνεχίσετε τη φόρτιση για ακόμα 30 λεπτά ακόμα και όταν το φωτάκι δείξει ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το γνήσιο καλώδιο.

9. Ρύθμιση ώρας.

Μπορεί να δείξει την ώρα στην πηγή του βίντεο, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ώρα σύμφωνα με την αναγκαιότητα του. Δείχνει:

yy.mm.dd hh.mm.ss. Συνδέοντας την συσκευή με τον υπολογιστή, πατήστε το κενό όταν ανοίξετε τον κινητό δίσκο. Μπορείτε να πατήσετε στο μενού " newly-built-file" και να ονομάσετε το αρχείο  "timeCFG" και να επεκτείνετε με το όνομα "txt". Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φάκελο και στον υπολογιστή σας αντιγράφοντάς το στην συσκευή. 'Επειτα ανοίξτε το φάκελο, γράψτε την ώρα ως TIME,2010/01/19/11:42:30, στο φάκελο. Υπάρχει ένα κενό μεταξύ "yy.mm.dd" και "hh.mm.ss". Αφού τελειώσετε παρακαλώ ανοίξτε την συσκευή ξανά. Μπορείτε να δείτε ότι έχετε ρυθμίσει την ώρα.

10. Συχνές ερωτήσεις.

Όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος αποθήκευσης, το μπλε και το κόκκινο φωτάκι θα ανάβουν για 5 δευτερόλεπτα μαζί και θα αποθηκεύσει το φάκελο και θα κλείσει.

Όταν η ισχύς δεν είναι αρκετή, το κόκκινο και το μπλε φωτάκι θα αναβοσβήνουν εναλλάξ για 5 δευτερόλεπτα, η συσκευή θα αποθηκεύσει το φάκελο και θα σβήσει.

 Παράμετροι

Αντικείμενο - Παράμετροι

GVI : AVI

Kωδικοποίηση βίντεο : M-JPEG  

Ανάλυση : 1280*960 VGA

Βίντεο : 30fps

Λειτουργικό DVD : Real one player

Μορφή εικόνας : JPG

Χ pixmaps : 5M Pix

Κλειμάκωση εικόνας : 4:3

Σύστημα που υποστηρίζει : Windows me/2000/xp/2003/vista: Mac os: Linux

Χωρητικότητα : 200MHA

VOL : DC-5V

Τύπος διασύνδεσης : Φ. 2.5    4Pin USB  

Μορφή κάρτας μνήμης : Nand flash

Μπαταρία : Υψηλής χωριτηκότητας πολυμερική μπαταρία λιθίου.

Σημείωση:

Χρήση : Μόνο για νόμιμη χρήση

Μπαταρία : Χρειάζεται να φορτίζεται αν έχετε καιρό να χρησιμοποιείσετε την συσκευή σας.

Ασφάλεια αρχείων : Δεν έχει κάρτα επαγγελματικής μνήμης, οπότε πρέπει να κάνετε συχνά back up

Ποιότητα βίντεο: Δεν είναι επαγγελματική συσκευή βιντεοσκόπησης, οπότε δεν μπορεί να εγκατασταθεί ένας απολύτως επαγγελματικός εξοπλισμός.

Θερμοκρασία : Είναι καλύτερα να την λειτουργείτε σε περιβάλλον με θερμοκρασία 0-45

Υγρασία : 20% - 80% είναι μαζί με την αδιάβροχη λειτουργία. Πριν εισέλθετε σε καθεστώς ώστε η συσκευή να είναι αδιάβροχη, μην την εκθέτετε σε περιβάλλον με υγρασία.

Φωτισμός : Χρησιμοποιείστε τη σε μέρη φωτεινά.

Καθαριότητα : είναι καλύτερα να μην την χρησιμοποιείτε σε χώρους με σκόνη

Άλλα αντικείμενα : η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει σε χώρους με μαγνητικά πεδία.

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode