Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Τρόποι επιλογής IP κάμερες

2018-11-19 14:51

Την τελευταία πενταετία το μερίδιο των IP καμερών στην αγορά των συστημάτων video επιτήρησης έχει εκθετικά αυξηθεί και οι αγοράστες βρίσκονται απέναντι σε διλλήματα σχετικά με τις επιλογές που πρέπει να κάνουν ανάμεσα στα διαφορετικά είδη που υπάρχουν στην αγορά και τα οποία διαθέτουν μια πλιάδα δυνατοτήτων και τεχνικών λειτουργιών, αλλά και μια σημαντική αυξομείωση στις τιμές.

Σήμερα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η είσοδος της τεχνολογίας IP έκανε τις πιο σημαντικές εξελίξεις διαχρονικά στην αγορά επαγγελματικών αλλά και οικιακών συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας. Η μεγάλη πρόκληση όμως είναι στο πως οι χρήστες θα μπορέσουν να επωφεληθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο από τις νέες κάμερες IP.  Η συμβατότητα των IP καμερών με τα ethernet πρότυπα και η συμβατότητα των προϊόντων με το ONVIF διασφαλίζει την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ αυτών των καμερών και του λογισμικού ακόμα και αν αυτά προέρχονται από διαφορετικό κατσκευαστή.

κάμερες ip

Οι κάμερες IP μπορούν να προγραμματιστούν σε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ανάλυσης. 'Ομως η υψηλή ανάλυση ευκρίνειας (HD) έχει γίνει το πιο συνηθισμένο στάνταρ για την λειτουργία μιας δικτυακής κάμερας. Αυτό που συνήθως ζητούν οι αγοραστές είναι να δουν με ευκρίνεια τις εικόνες που έχουν καταγράψει κι αυτό μπορούν να το δώσουν οι δικτυακές κάμερες υψηλής ανάλυσης.

Ένα μειονέκτημα στις δικτυακές κάμερες HD είναι τα μεγάλα αρχεία τα οποία δημιουργούν κατά την εγγραφή των βίντεο. Με επακόλουθο να συνεπάγεται μεγαλύτερες απαιτήσεις στην αποθηκευτική δυνατότητα στα δίκτυα IP μέσω των οποίων μεταφέρονται τα αρχεία.

δικτυακή κάμερα

Η επιλογή των καμερών IP θα πρέπει να λαμβάνει πάντα υπόψη το γεγονός ότι αν θα γίνεται η παρακολούθηση σε 24ωρη βάση και ναι, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένες με ενσωματωμένο σύστημα υπέρυθρου φωτισμού (IR), μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα να φωτίζεται ένας σκοτεινός χώρος και να γίνεται εφικτή η καταγραφή βίντεο σε αυτόν το χώρο. 

Πολλοί κατασκευαστές δίνουν την δυνατότητα εγγραφής αρχείων σε κάμερες σε κάρτες μνήμης micro SD. Είναι μια δυνατότητα που παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα καθώς μειώνεται κατά πολλή το κόστος εγκατάστασης.

Τέλος μια σημαντική λειτουργία των καμερών IP είναι ότι έχουν λειτουργίας ειδοποίησης του χρήστη όταν κάποιος προσπαθήσει να παρέμβει στην εστίαση τους. 

ρολόι κάμερα ip ρολόι κάμερα ip

Όταν θα φτάσουμε στο τελικό στάδιο της επιλογής μιας δικτυακής κάμερας IP θα πρέπει να εξετάσουμε εάν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μας καλύπτουν ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Κρυφές δικτυακές κάμερες υψηλής ανάλυσης σε οικονομικές τιμές.

Εύκολη λειτουργία και απλή χρήση.

Παράδοση Πανελλαδικά με αντικαταβολή.

Τηλεφωνικό κέντρο: 210.5710.074 - 210.5543227

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode